De bekendste high tea plekken in Nederland

High tea is de afgelopen jaren enorm populair geworden in Nederland. Het is een typisch Engelse traditie waarbij je met vrienden of familie in een gezellige gelegenheid geniet van diverse smakelijke hapjes, thee en soms champagne. Maar waar kun je nu het beste terecht voor een overheerlijke high tea? In dit artikel vertellen wij jou alles over de bekendste high tea plekken in Nederland.

Het Waldorf Astoria in Amsterdam

Het Waldorf Astoria in Amsterdam staat bekend om zijn prachtige interieur en ultieme luxe. Je kunt hier onbeperkt smullen van diverse zoetigheden, sandwiches en natuurlijk verschillende soorten thee. Een high tea bij het Waldorf Astoria is wel aan de prijzige kant, maar het is zeker de moeite waard.

 

De Bakkerswinkel

De Bakkerswinkel is een ouderwets theehuis in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Hier kun je genieten van een traditionele high tea met allerlei soorten gebak, scones en sandwiches in een gezellige en huiselijke sfeer. Het is ook een fijne plek om lekker te werken of bij te kletsen met vriendinnen.

 

Restaurant De Echoput

Wil je genieten van een high tea in een prachtige omgeving midden in de natuur? Dan moet je bij Restaurant De Echoput in Apeldoorn zijn. Hier worden de hapjes gemaakt van producten uit eigen moestuin en weide. Naast de traditionele high tea kun je hier ook genieten van een boerderij pickle high tea gevuld met snacks die rechtstreeks uit het bos en weide zijn geplukt.

 

Hotel New York

Hotel New York is gelegen in Rotterdam en biedt een traditionele high tea waarbij je kunt genieten van onder andere sandwiches, hartige en zoete taart en natuurlijk verschillende soorten thee. Geniet hier van al het lekkers met uitzicht op de Maas.

 

Brasserie de Witte in Hulst

Brasserie de Witte in Hulst is een ouderwetse brasserie gevestigd in een monumentaal pand. Hier kun je met vrienden of familie genieten van een high tea met heerlijke cupcakes, hartige snacks en verschillende soorten thee.

 

Of je nu houdt van traditioneel, luxe of gezellig, er zijn genoeg plekken in Nederland waar je kunt genieten van een heerlijke high tea. Hopelijk heb je iets gehad aan deze tips en zul je nu in staat zijn om de perfecte plek te vinden om te genieten van een gezellige middag uit.

Haagsgoud.nl

Op deze blog kan je alles lezen over Den Haag. Van feitjes, hotspots tot de leukste bedrijven.

Wist jij dat de inwoners van Den Haag twee namen hebben? Namelijk Hagenaar of Hagenees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *